Alles over Bose

bose banner
Het is de missie van Bose om je een indrukwekkende geluidservaring te geven. Of je nu in de trein, het vliegtuig of thuis op de bank zit. Dit doen ze door continu te werken aan nieuwe ontwikkelingen. Denk aan hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, compacte wifi speakers of krachtige geluidsoplossingen voor je thuisbioscoop. Op deze pagina vind je alle producten van Bose terug.
​​​
 QuietComfort​​
QuietComfort

Met de QuietComfort serie luister je in alle rust naar je favoriete muziek. Deze hoofdtelefoons en oordopjes zijn uitgerust met actieve noise cancelling. Dit betekent dat omgevingsgeluid wordt gefilterd. Het enige dat je hoort, is de hoge geluidskwaliteit van je muziek. Dat is handig als je in een vliegtuig of drukke trein zit. Als je tijdelijk wel naar je omgevingsgeluid wilt luisteren, schakel je met 1 druk op de knop de aware functie in.

Bekijk de QuietComfort

​​
SoundTouch 10
SoundTouch 10

De Bose SoundTouch 10 geeft je toegang tot een wereld aan muziek. Plaats deze compacte wifi speaker in je kamer en luister via internet radio, streamingdiensten of je eigen muziekbibliotheek naar miljoenen nummers. De ingebouwde speaker is krachtig genoeg om een kleine kamer met geluid te vullen. Met de meegeleverde remote bedien je de speaker op afstand. Zo blader je door je afspeellijsten of pas je het volume aan.

Bekijk alle SoundTouch speakers

​​​
 SoundSport​​
SoundSport

Ben je op zoek naar muzikale motivatie voor je workout sessies? Kijk dan eens naar de Bose SoundSport oordopjes. Door de oorclips blijven de dopjes zelfs tijdens een intensieve training stevig in je oren zitten. De oordopjes beschikken over een zweet- en regenbestendig ontwerp. Hierdoor hoef je ze niet op te bergen als je in een regenbui terecht komt. Je hebt de keuze uit SoundSport oordopjes met of zonder kabel.

Bekijk de SoundSport

​​
Wave SoundTouch Music System IV
Bose Wave SoundTouch Music System IV

Met de Bose Wave SoundTouch Music System IV luister je vanaf verschillende audiobronnen naar muziek. Dit muzieksysteem speelt cd's af en ondersteunt internet radio, Bluetooth en afspeellijsten zoals Spotify en Deezer. Door de dubbele krachtige speakers vul je elke woonkamer, keuken of slaapkamer met geluid. Je bedient het muzieksysteem via het touch pad op de bovenkant, de meegeleverde afstandsbediening of via de Bose smartphone app.

Bekijk de SoundTouch Music System IV

Bekijk alle producten

Vragen?

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over Bose producten? Onze klantenservicemedewerkers staan 7 dagen per week voor je klaar.

Eerder bekeken door jou